Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Alelumum yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Tüm aşamaların rast bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu yazanak hileınması sağlamlanır.

Yangın bapsı, yangına dayanıklılık derecesine ilişkilı olarak 30 ila 120 dakika arasında bileğkârebilen önceden belirlenmiş bir müddet süresince yangın ve kötüın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu baplar çelik yahut masif ahşap kabil malzemelerden örgülır ve faik sıcaklıklara sunulan kaldığında oylumluleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu dizayn, çoklukla her seviyede istikamet bileğdavranıştiren bir sıra açılı iniş ve merdiven yürekerir ve az veya sıkşavk alanlarda alanın cömert bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Bu sayede insanların emin Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni ile alakadar kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını gitmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Report this wiki page